2.8.11

oh sweet memories

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Vanainimene nagu ma olen. Noo vahepeal mulle meenuvad toredad asjad lapsepõlvest ja juhuslikult tänaseks härdaks mälestuseks oli see, kuidas ma mingi esimeses-teises-kolmandas? klassis fännasin meeletult Sky Dancers multikat. Need tibid seal nägid lihtsalt nii fierce'id välja ja kõik oli nii mõnus vikerkaarevärviline ja...tegelikult tekkis tunne, et vaataks uuesti kõik osad läbi, aga see teeks minust mingi eriti kahtlase tüübi vä?
Ja kui nüüd mõtlema hakata, siis ma nii väga tahtsin endale seda Sky Dancers nukku ka, mis hakkas lendama, kui mingist nöörist tõmbasid...aga ma ei saanudki seda kunagi. Valus. Kõik, mis ma sain oli mingi tobedas kleidis Suzy, kellel polnud peale juukseharja ja kingade mitte midagi pakendis kaasas kah. Feil. Ma olen selle pärast siiamaani kibestunud. Ahahahaa. Ei, päriselt ka!

1 comments:

Maiken said...

haha, ma mäletan ka seda multikat :D ja sellega seoses meenus veel too, kus olid need mingid karukesed vms tegelased, kes ka pilvedes elasid vist ja neil olid kõhu peal igasugused nunnud pildikesed..

Post a Comment